TOTALLEVERANDØR AF GRAFISKE LØSNINGER TIL DIN MARKEDSFØRING

TRYKSAGER AF EN HVER ART

Et budskab – billeder og tekst, trykt på lækkert papir, med lak og andre effekter – er noget ganske særligt.

En eksklusiv invitation, en lækker brochure, et smart visitkort eller en iøjefaldende plakat – jeg har stor erfaring med produktion af alle former for tryksager. Både i små og store oplag, forskellige formater og med kreative efterbehandlinger fx. lak, præg og udstansning.

Jeg tager mig af hele processen fra design og tryk til levering, men vil du gerne selv hente dine tryksager her på trykkeriet – er du selvfølgelig velkommen til det.

Produktion af alle former for tryksager

FAGLIG RÅDGIVNING

Jeg lægger stor vægt på dialog og samarbejde, og du får kreativ sparring suppleret med råd og vejledning omkring valg af papirkvaliteter og -formater, for at sikre det bedste resultat.

Magasin på 32 sider

Magasin på 32 sider

Grenke Leasing udgiver 2 gange årligt deres magasin til kunde og samarbejdspartnere – det er spændende læsning med mange interessante artikler.

Miele produktbrochure ProfiLine opvaskemaskine

Elegant produktbrochure

12 sider der i ord og billeder beskriver Mieles nye ProfiLine-opvaskemaskiner til professionelt brug. Mieles høje standard og kvalitet afspejler sig også i deres trykte materialer.

Har du brug for et nyt visitkort, en direct-mail udsendelse til 10.000 modtagere eller nye roll-ups?
– jeg laver små som store opgaver og arbejder indenfor alle brancher.

Grafiske løsninger til din markedsføring

Brochurer, foldere, flyers, magasiner, produktblade, visitkort, brevpapir, adresselabels, kuverter, mapper, ringbind, blokke, bøger, plakater, displays, roll-ups, beachflag, flag, skilte, udstillingsstande, bildekoration – alt er muligt!

A5 blokke med omslag og gråt bagpap
Trykning af A1 plakater